Love at third sight…

at man aldrig kan få for mange lædertasker. Det synes Kæresten åbenbart heller ikke, så da jeg fyldte 25 (åhh gru!) fik jeg en fin weekendtaske i læder af ham. Meget gavmild gave må man sige, og som det utaknemlige skarn jeg er, var jeg alligevel ikke tilfreds! Den var ikke sådan helt rigtig, og det er ikke fordi han har dårlig smag, det var bare ikke helt den, og så skulle den altså byttes. Så de sidste 6 måneder (ja jeg er 25½ nu – dobbelt gru!) har jeg kigget efter den perfekte taske. Både London og Kina er også blevet involveret i eftersøgningen, men frøkenen er åbenbart ikke sådan liiige at stille tilfreds!

Med stor tilfredshed faldt jeg over Royal RepubliQ’s hjemmeside, og de har sådan set vidst sig at være de eneste i DK, der kan tilfredsstille undertegnede på taskefronten (i hvert fald hvis prisen ikke skal være al, al for høj). Desværre lever jeg stadig i stenalderen, og det at se en taske på nettet er bare ikke godt nok til mig, så jeg måtte jo finde tasken IRL – men ak og ve, der er Aalborg desværre ikke helt stor nok. RR har heller ikke som sådan en butik, så det skulle være lidt heldigt om jeg skulle falde over den.

Magasin i KBH vidste sig for første gang nogensinde at blive min redning, da de lå inde med RR i alle mulige afskygninger, og der stod vidundret så. Royal Bag (PrinSisse kalder man mig! BASTA!). Jeg blev egentlig ret forelsket i den olivengrønne, fordi jeg synes den er noget helt specielt, men da det var Kæresten, der skulle betale blev det den Cognac-farvede, som jeg også var ret begejstret for!

Her er den så:

HVOR fin er den ikke lige? Plus den har så mange virkelig fine detaljer. Som man kan se i Thumbnailen, er der læder på den ene side af stroppen og sådan noget andet stof materiale på den anden side, så den er rar at bære på (omend den er en anelse tung!) Det har nemlig været lidt et problem at finde en fin lædertaske, hvor det skide stof ikke var dominerende i alle stropper og deslige. Det er jo ikke flot, det er praktisk måske, men ikke flot!

Derudover har den sådan en smart lukke mekanisme, som jeg blev forelsket i ved første øjekast:

Så kan lommetyve bare komme an kan de :)

Tillykke med min 25½ års fødselsdag, måske man skulle begynde at fejre det?

Tasken er pakket og klar til en tur i sommerhus, men en masse frygtelig larmende og alkoholiserede mennesker – føj for den da!

-Sisse Sagde

BTW: Kan man købe ØKO-læder, således at det ikke er en taberko jeg render rundt med på skulderen?