Blomsterbeholder

at man aldrig kan få for meget nips! Det er måske en sandhed med modifikationer, det er jeg i hvert fald ret sikker på at mange besøgende i vores lejlighed vil mene.

På kæresteturen til KBH i sidste måned, skulle vi naturligvis en tur på strøget – det er jo sådan noget os bonderøve fra provinsen gør. Der var ligefrem et formål med shoppeturen denne gang, at finde den føromtalte lædertasker. Jeg havde bedt om hjælpe på Facebook, og havde faktisk også fået nogle rigtig fine bud, hvilket førte mig til Superlove ved Nørreport Station. Virkelig en fin butik, en rigtig tøseforretning – dog uden den famøse lædertaske jeg var på udkig efter. Men men men, masser af nips. Lidt for meget nips til hvad pengepungen klarede, men nogle gange er man heldig at falde for én af de ‘billige’ ting i butikken. Jeg faldt for denne i skønne vase fra House Doctor (Superlove, House Doctor – lyder som en ret skummel butik faktisk!), som har den helt perfekte størrelse. Jeg manglede faktisk lige præcis en vase i den størrelse (who am i kidding?).

Så kom det store spørgsmål, skulle jeg faktisk købe den? Her blev jeg for en gangs skyld stædig *host*, og ville ikke igen være den der skal betale for nips/køkkensager/fint tæppe/sengetøj til vores fælles bolig, så jeg fik med skulende blikke overtalt kæresten til at den da skulle på fælleskortet. (En ret – økonomisk set – dum kamp at tage, 80 kr. come on, det må jeg kunne gøre bedre!)

Den har faktisk vist sig at være fyldt med held; 3 gange på én måned er der på magisk vis dukket blomster op :) Klart en god investering!

– Sisse Sagde

BTW: Ved godt billedet ikke lige er sådan rigtig godt, men er åbenbart svært at tage et billede af en vase når den har en lidt underlig form!