Made in Germany

at Rammstein er beyond alle andre nulevende kunstnere, især når det kommer til sceneshow! Jeg var så heldig endnu engang at opleve dem i Forum her i februar, og derfor blev jeg nødt til at investere i deres opsamlingsalbum “Made in Germany” da jeg var nede i byen nu her. Det kostede sølle 170 kroner, og jeg havde et gavekort til favoritbutikken Stereo Studie  så det var jo snildt klaret! Jeg havde egentlig en idé om at jeg ville have den vilde boks  men prisen var væsentlig anderledes, og så må jeg jo se de musikvideoer på Tube’en. (Gad vide om man egentlig skal på RedTube for at finde nogle af deres musikvideoer, de kan jo godt være en smule hmm interessante!)

Tilbage til deres sceneshow, det var intet mindre end fantastisk! Jeg var SÅ glad da de spillede Mein Teil, for sceneshowet til den sang er på videoerne rocker-fedt, og de skuffede naturligvis ikke. Man kan se en privatoptagelse her, hvor lyden desværre ikke er helt i top, men til gengæld er billedet ret skarp! Det var ret interessant at de ikke spillede deres nye single “Mein Land“, men det har de åbenbart ikke ment var koncerten værdig!

Made in Germany (og Rammstein generelt) er mit bedste skrive og læsemusik for tiden, de voldsomme toner er ret motiverende og sætter mit tempo i vejret. Derudover er mit tyske ikke så godt at jeg kan forstå teksterne uden at tænke mig om, og derfor forstyrre de ikke alle de øhhm Guldkorn der flyver rundt i hovedet på mig :)

Jeg kan kun anbefale at man lytter noget mere til Rammstein, og hvis muligheden byder sig så besøg én af deres shows. Selvom musikken ikke falder i ens smag, så er det stadig en fantastisk oplevelse – hvem kan ikke lide flammekastere og veltrænede mænd (på trods af at de faktisk har en ‘far-alder’)?

-Sisse Sagde